Пт, 2024-03-29, 09:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:37
Всі дешеві квитки на матч проти Франції скупили спекулянти - бариги знову перемогли. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини
Квитковий скандал по-українськи. Поки на прес-конференції біля кас "Олімпійського" ​​присвяченій продажу квитків на поєдинок раунду плей-оф до ЧС-2014 між Україною та Францією відповідальні особи розповідали, як вони побороли спекулянтів і вирішили питання з чергами, прямо в декількох метрах від них у жахливій тисняві стояли тисячі вболівальників, які так і не змогли купити найдешевші квитки через спекулянтів.

Глава "Олімпійського" ​​Сергій Симак: "Ми постаралися врахувати всі зауваження, які виникли з приводу продажу квитків на матч з Англією. З'явився поділ черг і поділ квитків за категоріями.

Думаю, сьогодні продаж пройде гладко, спокійно і цивілізовано. Думаю, ми таким чином подолаємо... ну, максимально поборемо проблему спекуляції".

Неймовірний цинізм. У цей же час біля кас організована група спекулянтів зкупила практично всі найдешевші квитки з числа тих 3 тисяч, які надійшли у вільний продаж. Міцні, у спортивних костюмах (класика жанру) "бариги" майстерно пересувалися в чергах, розштовхуючи звичайних уболівальників, і не звертаючи уваги на обурення.

Не звертала уваги на все це і міліція, яка спостерігала з боку.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 869 | Додав: adminA | Теги: спекулянти, дешеві квитки на матч, бариги. ВІДЕО, Франції | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]