Чт, 2024-04-25, 18:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:00
Встановили безкоштовний Wi-Fi і ведуть онлайн-трансляції на Софіївській і Михайлівській площах. ВІДЕО
Інші останні Столичні новини - новини Києва

На святкових ярмарках Софіївської і Михайлівської площах зараз можна користуватись безкоштовним Wi-Fi, а також стежити за подіями, сидячи вдома. Про це повідомив керівник управління туризму КМДА Антон Тараненко, передає Укрінформ.

"Результатом спільної діяльності Управління туризму і компанії Unispot - на території новорічного містечка, який розташований на Софіївській та Михайлівській площах, можна користуватися безкоштовним інтернетом", - розповів він.

"Wi-Fi з назвою точки доступу - Visitkyiv.travel вже готовий прийняти сотні юзерів. "Підключайте свої смартфони, робіть селфі на тлі головної ялинки країни і моментально діліться враженнями з друзями", - закликає Тараненко.

А для тих, хто не може відвідати центральну новорічну локацію, було передбачено стрім зі встановлених тут веб-камер. Пряму трансляцію можна спостерігати за посиланням.

Нагадаємо, 19 грудня на Софійській площі в Києві засвітили вогні на головній ялинці України.  

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 729 | Додав: adminA | Теги: онлайн-трансляції, Софіївська, Михайлівська площі, Wi-Fi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]