Сб, 2024-04-20, 15:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:49
Вважають, що уряд недостатньо протидіє російській пропаганді у парламенті Британії
Інші останні Новини світу

У парламенті Британії вважають, що уряд недостатньо протидіє російській пропаганді

У парламенті Великої Британії вважають, що уряд недостатньо серйозно ставиться до загрози з боку Росії у сфері пропаганди та інформаційної безпеки.

Про це заявив глава парламентського комітету з питань цифрової політики, культури, медіа та спорту Даміан Колінз, повідомляє Associated Press.

"Нам потрібно мати більш координований підхід уряду для боротьби з кампаніями з дезінформації, організованими російськими агентствами, які прагнуть порушити та підірвати нашу демократію. Відповідь уряду не дає нам реальних сигналів про те, що робиться з цим важливим питанням", - сказав він.

Комітет раніше опублікував низку рекомендацій для уряду і попередив про демократичну кризу через маніпулювання інформацією.

У вівторок був опублікований черговий звіт щодо виконання цих рекомендацій із коментарями уряду.

Зокрема, комітет рекомендує уряду Британії обмінюватися інформацією про ризики, вразливості та найкращі практики протидії втручанню Росії та координації роботи парламентарів у всьому світі.

В уряді у відповідь заявили, що активно співпрацюють з близькими партнерами щодо обміну найкращою практикою у створенні стійкості до дезінформації.

"Уряд протягом п'яти років вклав більше 100 мільйонів фунтів стерлінгів у боротьбу з загрозою дезінформації російської держави на міжнародному рівні. Це включає в себе дослідження загрози в Інтернеті, роботу з НУО, які викривають дезінформацію та розвивають навички XXI століття серед спільнот, найбільш уразливих до дезінформації", - зазначили в уряді.

Комітет також закликав уряд зробити заяву про те, скільки розслідувань в даний час проводяться щодо втручання Росії в політику Британії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 788 | Додав: adminA | Теги: уряд, парламент Британії, протидія російській пропаганді | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]