Чт, 2024-04-18, 18:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:08
Вже у 2015 році Росія побачить, чим обернеться її агресія проти України - Юрій Щербак
Інші останні Надзвичайні новини

2014 рік увійде до української, європейської та світової історії як рік дуже трагічної тенденції всесвітнього масштабу: перетворення Росії під керівництвом Путіна в терористичну державу, що скоїла агресію проти України, зруйнувала систему європейської безпеки і привела світ на межу третьої світової війни.

Таку думку у коментарі газеті «День» висловив письменник, публіцист, дипломат Юрій Щербак.

В історію ж України 2014-й вже увійшов поруч із такими датами, як 1917, 1933, 1941… Дата 2014 – не згасне в хроніках літописів світу, адже минулий рік відкрив нову, чорну сторінку ХХІ століття. Ми знову опинилися під загрозою ядерної війни, бо той великодержавний монстр, який дозволив собі провести аншлюс Криму і захопити частини Донбасу, претендує на те, щоб панувати у світі.

Він проголосив кампанію ненависті проти США та західного світу з їхніми цінностями. І в цьому плані 2014-й рік надміру важливий та водночас надміру трагічний.

Геополітичні наслідки минулого року можуть бути найрізноманітнішими. Після зруйнування системи світової безпеки, коли одна ядерна країна погрожує іншим, виникає закономірне питання: яким чином світ буде розвиватися далі? Можливо, китайське населення Сибіру вимагатиме від китайського уряду допомоги, бо нібито його пригноблює російське населення?.. Можуть бути різні комбінації. І ці ймовірні сценарії ми побачимо вже в 2015-му.

Позитивом минулого року стала перемога України над злочинним режимом Януковича. Цей бандитський режим, що був спеціально сформований під тоді існуючу кримінальну зграю розкрадачів, було повалено. Це – один із неймовірних сюрпризів минулого року, адже, скажемо відверто, навіть під час Майдану мало хто сподівався, що режим впаде.

Якщо коротко, то ми ще не осмислили всього значення і повороту в історії, що відбулося в 2014-му.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 818 | Додав: adminA | Теги: агресія, Юрій Щербак, Росія, України, 2015 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]