Пт, 2024-04-19, 21:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:27
З 24 січня в Києві стартує щорічний фестиваль "Вечори французького кіно"
Інші останні Культурні новини
З 24 до 30 січня у Культурному центрі "Кінотеатр "Київ" відбудеться фестиваль "Вечори французького кіно".

Цього року фестиваль відбудеться у столиці ввосьме. Традиційно столичним глядачам представлять панораму найгучніших французьких кінопрем’єр 2012 року, повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Загалом, протягом тижня відвідувачі кінотеатру "Київ" матимуть змогу познайомитися з 5 стрічками: комедією "Кохання на кінчиках пальців", божевільною любовною комедією "Психи", драмою "Рай чудовиськ", чорною комедією "Шурхіт кубиків льоду" та комедією в стилі панк "Велика вечірка".

Як йдеться у повідомлені, усі фільми транслюватимуться мовою оригіналу з українськими субтитрами, тож "глядачі зможуть повністю зануритися в атмосферу любовних перипетій та сімейних драм пересічних французів".

"Вечори французького кіно" - це щорічний фестиваль найгучніших французьких кінопрем'єр року. Колекцію нових і кращих французьких фільмів представляють українським глядачам компанія "Артхаус Трафік" та Французький Інститут в Україні.

Раніше повідомлялося, що міжнародний кінофестиваль "Молодість" спільно з Національним центром Олександра Довженка та нічним клубом Dante Zima розпочинає унікальний проект показу відреставрованої української та світової кінокласики.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1005 | Додав: adminA | Теги: Києві, фестиваль Вечори французького кіно | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]