Пт, 2024-03-29, 12:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:51
З'явилися подробиці рішення Ради - доплати військовим від 30 до 100 тисяч гривень
Інші останні Економічні новини

Відповідний законопроект №8312 народні депутати підтримали 10 квітня.

Доплати у 30 тисяч гривень повернули не тільки військовослужбовцям, а й поліцейським, а також рядовим службовцям та начальницькому складу цивільного захисту.

"На період дії воєнного стану військовослужбовцям, особам рядового і начальницького складу служби цивільного захисту, поліцейським щомісяця виплачується додаткова винагорода у розмірі 30 тисяч гривень незалежно від покладених на таких осіб завдань або районів проходження служби", - йдеться в ухваленій Верховною Радою відповідній поправці до закону, текст якої опублікував народний депутат Олексій Гончаренко.

Також наголошується, що для тих, хто бере безпосередню участь у бойових діях, розмір додаткової винагороди збільшується до 100 тисяч гривень "у розрахунку на місяць пропорційно часу участі в таких діях і заходах".

"Положення цього пункту не поширюється на курсантів (слухачів) вищих військових навчальних закладів, курсантів і слухачів вищої освіти зі специфічними умовами навчання", - йдеться у поправці.

Доплати у 30 тисяч гривень

Як писали ЗМІ, Верховна Рада повернула військовим доплату в розмірі 30 тисяч гривень. Відповідний законопроект № 8312 депутати підтримали 10 квітня.

Ухвалене нардепами рішення передбачає повернення надбавки захисникам шляхом економії на скороченні зарплати для держслужбовців та менеджменту держпідприємств (до 10 мінімальних зарплат), зазначив депутат Ярослав Железняк.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 318 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]