Пт, 2024-04-26, 00:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:28
З Авдіївської промзони збройне протистояння перемістилося на Маріупольський напрямок — штаб
Інші останні Надзвичайні новини

  Збройне протистояння з Авдіївської промзони перемістилося на Маріупольський напрямок — штаб

Двоє бійців отримали поранення внаслідок нічного обстрілу.

Терористи вночі обстріляли укріплення ЗСУ на підступах до Мар’янки та Водяного, двоє українських військових отримали поранення. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО.

«Для порівняння, минулого тижня, у світлу пору доби, кількість обстрілів наших позицій з боку російсько-окупаційних угруповань була мінімальна. Цього ж тижня бойовики відкривають вогонь без урахування часу та фактично вздовж усієї лінії розмежування», - розповіли в штабі.

«Із початку доби збройне протистояння з Авдіївської промзони перемістилось на Маріупольський напрямок. Тут під мінометний вогонь ворога потрапили наші опорні пункти у районі Широкиного, Новотроїцького, Павлополя. Вночі, внаслідок гранатометного обстрілу українських укріплень на підступах до Мар’янки та Водяного, двоє наших військових отримали поранення», - йдеться у повідомленні.

«На Луганському напрямку вогневі провокації противника зафіксовані неподалік Новоолександрівки та Троїцького. А на Донецькому – злочинці вдень випустили 15 мін калібру 82 міліметри неподалік Верхньоторецького», - додали в прес-службі.

Нагадаємо, минулої доби гібридні війська загострили ситуацію на Донбасі. Так, у штабі зафіксували 31 обстріл українських позицій, унаслідок яких восьмеро бійців отримали поранення.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 681 | Додав: adminA | Теги: збройне протистояння, Маріупольський напрям, авдіївська промзона | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]