Вт, 2024-03-19, 05:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:47
З'явилися листівки із зображенням Каддафі та Януковича в центрі Львова
Інші останні Новини з регіонів України

У центрі Львова в день відкриття Євро-2012 з'явилися невеликі плакати, на яких президента України Віктора Януковича порівнюють з покійним лівійським диктатором Муаммаром Каддафі, передає "Інтерфакс-Україна".

На плакатах формату А4 зображені чорно-білі фотографії Каддафі та Януковича, між якими стоїть знак рівності та підпис англійською мовою "Я не бачу ніякої різниці. А ти?".

Плакати з'явилися, зокрема, поблизу готелю "Нобіліс", де проживатиме збірна Португалії з футболу.

Люди підходять, цікавляться, фотографуються на тлі плакатів, розповідають одне одному про побачене телефоном. Ніхто не зриває картинок.

Наразі в центрі Львова багато іноземних туристів, а місцевих жителів практично немає. Атмосфера на вулицях міста дружелюбна.

Раніше повідомлялось, що президент України Віктор Януковіч ризикує опинитися в одному ряду з лідерами-диктаторами, за один стіл з якими ніхто на цивілізованому світі сідати не бажає. Про це заявив народний депутат з фракції БЮТ у Верховній Раді, захисник екс-прем'єра Сергій Власенко. Він тоді закликав його не ставати "українським Лукашенком або Каддафі".




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 954 | Додав: adminA | Теги: центрі Львова, листівки, Януковича, Каддафі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]