Вт, 2024-04-16, 19:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:37
З'їздивши до Криму, туристи з Ужгорода залишилися без машини
Інші останні Кримінальні новини

38-річний підприємець з Ужгорода Андрій залишився без машини після того, як разом із родиною поїхав на дешевий відпочинок до Криму. Про це написав на своїй сторінці в соціальній мережі місцевий блогер Костянтин Черкай, пише Gazeta.ua.

Його знайомий, що торгує побутовою технікою на одному із місцевих ринків, вирішив зекономити на відпочинку.

Чоловік разом із дружиною і двома дітьми поїхав на власному мінівені відпочивати в окупований Крим.

Втім, відпочинок для ужгородського туриста закінчився, коли російські прикордонники відібрали у нього авто, зазначивши, що повернуть машину лише за кругленьку суму.

Сам постраждалий неохоче говорить про цю ситуацію. "Вже на виїзді нас зупинили на блокпості. "Вєжлівиє человечкі" просто викинули родину з машини, мінівен відігнали вбік і сказали, що віддадуть за 25 тисяч доларів. Але ж його ринкова ціна максимум 12 тисяч доларів! Ніякі вмовляння результату не дали. Додому ми їхали залізницею. Куди нам скаржитися? В Росію?! Сумніваюся, що допоможе…" – розповів Андрій.

Тимчасом партнер по бізнесу постраждалого Олексій розповів, як його друг глузував зі знайомих за те, що ті не захотіли їхати у Крим. "Пробувши два дні у Керчі, Андрій подзвонив розповісти, як там все добре. Жартома вихвалявся, казав, що ми всі дурні, заангажовані, а у Криму зараз супер. Мовляв, пляж напівпорожній, ресторани пустують, а тому ціни чи не вполовину нижчі, аніж торік. Море, сонце – кайф!" – розповідає чоловік.

Як повідомлялося раніше, туристичний сезон в анексованому Росією Криму "на паузі", хоча керівництво РФ обіцяло зробити все, щоб зробити Крим для росіян доступнішим.

Нещодавно президент РФ Володимир Путін заявив, що так зване "приєднання Криму до Росії" було викликане нібито побоюваннями Росії, що Україна долучиться до НАТО, й на Кримському півострові буде база Північноатлантичного альянсу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 873 | Додав: adminA | Теги: Ужгорода, криму, без машини, Туристи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]