Пт, 2024-04-19, 08:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:45
З карантину виходять школи Києва, але можуть повернутися на дистанційку: названа умова
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Школи Києва поновлять повноцінну роботу з 25 січня, після завершення жорсткого карантину. Але при погіршенні епідеміологічної ситуації можуть перейти на змішану систему навчання.

Про це повідомляє Київська державна міська адміністрація.

У КМДА зазначили, що при погіршенні ситуації із захворюваністю в місті не переводитимуть на дистанційне навчання відразу всіх учнів. Як і раніше, у разі спалаху заражень будуть відправляти на дистанційне навчання окремі класи чи школи.

Нагадаємо, після завершення жорсткого карантину в Україні дозволена повноцінна робота закладів загальної середньої, позашкільної та спеціалізованої мистецької освіти. Університети і ПТУ можна буде відвідувати тільки групами не більше 20 чоловік.

Якщо на самоізоляції буде знаходитися половина шукачів освіти і персоналу, то такий заклад будуть відправляти на карантин. Також у закладах освіти забороняється проводити заходи за участю дітей з більш ніж однієї групи або класу і з глядачами.

Опівночі 25 січня в Україні завершиться дія січневого локдауну.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 788 | Додав: adminA | Теги: школи Києва, умова, дистанційка, Карантин | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]