Чт, 2024-04-18, 22:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:34
З пазурів орла британка вирвала свою собаку
Інші останні Новини Європейського Союзу

В іспанському місті Бенальмадена на півдні країни британка вступила в бій з орлом, який намагався забрати в пазурах одну з двох її собак. Причому жінці вдалося відстояти свого вихованця, повідомляє The Daily Telegraph.

Інцидент стався минулої суботи. За словами Сюзан Додд, хижий птах приземлився кігтями на голову одного з її тер'єрів, після чого спробував полетіти зі здобиччю.

Однак у господарки собак виявилася швидка реакція - вона підскочила до орла і почала бити його по крилах. Той у відповідь клюнув її, але випустив пса.

Після цього, за словами жінки, вона побігла разом з собаками, і під час їх втечі орел намагався спікірувати на них близько 20 разів. Здавалося, птах абсолютно не боїться людей, до того ж на ньому був шкіряний ремінець та дзвіночки.

Після інциденту Сюзанн Додд звернулася в поліцію. "Це був гарний і вражаючий птах, але його потрібно зупинити, поки він не напав на якусь іншу домашню тварину", - заявила жінка.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1001 | Додав: admin | Теги: пазури орла, вирвала собаку | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]