Чт, 2024-03-28, 14:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:21
З початку року 8 нардепів не проголосували жодного разу - КВУ
Інші останні Політичні новини

  З початку року за майже два місяці роботи Верховної Ради 8 народних депутатів не проголосували жодного разу.

Про це йдеться у повідомленні Комітету виборців України.

За період січня-лютого 2017 року відбулося 18 пленарних засідань Верховної Ради, на яких пройшло 481 голосування.

Серед тих, хто не голосував - екс-радикал Андрій Артеменко, члени "Опозиційного блоку" Євген Бакулін та Дмитро Добкін, член "Народного Фронту" Денис Дзензерський, позафракційні Павло Балога та Андрій Білецький, а також нардепи, що перебувають у розшуку - Сергій Клюєв та Олександр Онищенко.

Окрім того 22 представники "Опозиційного блоку" входять до числа з 63 нардепів, які взяли участь у менше, ніж 10% голосувань.

"Такі результати свідчать, що "Опоблок" побудував роботу у парламенті у форматі бойкоту: депутати показово не голосують, привертаючи до себе увагу. До прикладу, лідер фракції Юрій Бойко за останні два місяці проголосував лише двічі, хоча відвідав усі засідання ВР. Сергій Льовочкін проголосував 1 раз, Наталія Королевська – 4, Вадим Рабінович – 3 рази із 481 можливих", – зазначив голова КВУ Олексій Кошель.

"Щодо інших лідерів фракцій, то Максим Бурбак з "Народного фронту" взяв участь у 77% голосувань, Ігор Гринів (БПП)  – 75%", - зазначили у КВУ.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 861 | Додав: adminA | Теги: голос, КВУ, 8 нардепів, початок року | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]