Пт, 2024-03-29, 15:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:08
З Україною Європа активно готується підписати угоду про асоціацію
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Єврокомісія готується до остаточного підписання з Україною угоди про асоціацію і підтверджує намір продовжувати двосторонні консультації з Росією щодо можливих наслідків від створення зони вільної торгівлі між Україною та ЄС.

Про це у Брюсселі заявив представник Єврокомісії, повідомляє УНІАН.

"Ми готові (до підписання). Процес підготовки угоди до підписання, щоб воно відбулося якомога скоріше, найпізніше у червні, триває", - заявило джерело.

"Якщо говорити про формат підписання, то він буде таким саме, яким було підписання політичної частини, тобто за участю президентів Європейської комісії, Ради ЄС разом з державами-членами", - додав співрозмовник.

Також, коментуючи питання щодо перебігу обговорення між Брюсселем та Москвою можливих наслідків в економічному аспекті від створення ЗСТ між Україною та ЄС, представник ЄК повідомив: у Єврокомісії готові продовжувати консультації в разі потреби.

"Сторони мали один раунд двосторонніх консультацій робочих груп, заснованих самітом Росія-ЄС, в березні. Ми готові продовжувати консультації", - додав він.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 796 | Додав: adminA | Теги: Україною, угоду про асоціацію, Європа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]