Пт, 2024-03-29, 14:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:44
За 100 днів Саакашвілі пообіцяв перекрити контрабанду на Одеській митниці і розібратися з Іллічівським портом
Інші останні Новини з регіонів України

Голова Одеської обладміністрації Михайло Саакашвілі обіцяє реформи на Одеській митниці, які дозволять протягом 100 днів перекрити контрабанду в області.

Про це він заявив на спільній прес-конференції з главою Державної фіскальної служби Романом Насіровим, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми зробили разом план, шляхом якого протягом близько 100 днів майже повністю зможемо перекрити контрабанду в Одеській області. Для цього ми будемо створювати зони митного оформлення в Одеському та Іллічівському портах, приберемо звідти всі суміжні служби, крім митників і прикордонників", - зазначив він.

Також Саакашвілі заявив, що з 27 липня спільна група СБУ та прокуратури вивчатимуть наявні порушення Іллічівського морського порту.

"Зустрілись із керівництвом Іллічівського порту. Для нас важливо, щоб порт продовжував працювати, незважаючи на зміну керівництва. Ми маємо залучити більше вантажу, нові інвестиції та забезпечити подальше підвищення заробітної плати працівників", - додав голова ОДА.

Нагадаємо, 23 липня Саакашвілі повідомив, що главу Іллічівського порту відсторонили від виконання обов'язків через підозри в корупції.

Раніше повідомлялося, що Саакашвілі розробив триетапну програму перетворення Одеського регіону: вона включає 50-денний і 100-денний етапи, а також етап на 6 місяців. Наприклад, 50-денна програма передбачає конкурс з підбору глав усіх 26 районних адміністрацій Одеської області.

Саакашвілі відзначає хороші потенційні позиції Одеси як регіонального транспортного, логістичного, туристичного та IT-хабу в Чорноморському регіоні і має намір реалізувати їх.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 781 | Додав: adminA | Теги: контрабанда, Одеська митниця, Іллічівський порт, 100 днів Саакашвілі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]