Пт, 2024-03-29, 07:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:41
За 47 тисяч доларів заступник міністра Костянтин Єфименко носить годинник
Інші останні Економічні новини
Перший заступник міністра інфраструктури Костянтин Єфименко носить годинник марки Patek Philippe, схожий на модель 5130J-001 з колекції 2013 року.

З таким годинником на руці він був у понеділок на Міжнародному авіафорумі Routes CIS 2013, який проходить у Донецьку, повідомляють "Новости Донбасса".

На спеціалізованих сайтах вказано, що роздрібна вартість такого годинника сягає 47 тисяч доларів.

У 2009-2010 роках Єфименко був директором ДК "Укртрансгаз" НАК "Нафтогаз України".

У 2010 році був призначений міністром транспорту і зв'язку. З 23 грудня 2010 року призначений першим заступником міністра інфраструктури.

Раніше журналісти склали рейтинг власників найдорожчих годинників в Україні. Так, згідно з інформацією, найкоштовніший годинник носить бізнесмен Рінат Ахметов. Його Patek Philippe Minute Repeater коштує 701 тисячу доларів. Це коштовний платиновий астрономічний годинник з колекції Grand Complications. Він має вічний календар, вказівник фаз Місяця, репетир та турбійон. Виготовлений з платини або білого золота. Сапфірове скло. Ремінець зі шкіри алігатора.

На другому місці – Ulysse Nardin 780-90 одіозного члена партії влади Юрія Іванющенка за 685 тисяч умовних одиниць. Це навіть не годинник, а маленький театр на руці. На циферблаті оживає сюжет однієї із битв Олександра Македонського. Годинник виготовлений із 18-каратного білого золота, з ручним гравіюванням та сапфіровим склом. Ремінець із крокодилячої шкіри.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 833 | Додав: adminA | Теги: 47 тисяч доларів, годинник, Костянтин Єфименко, заступник міністра | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]