Ср, 2024-04-24, 23:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:19
За добу бойовики 50 разів обстріляли українських військових. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За добу у зоні проведення антитерористичної операції бойовики 50 разів обстріляли українських військових, найбільше – на Донецькому напрямку. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"З другої половини дня (4 березня) бойовики активізувались по всій лінії розмежування та з мінометів різних калібрів обстріляли опорні пункти ЗСУ. 76 мін ворог випустив по укріпленнях в районі Чермалика та 45 мін поблизу Зайцевого", - йдеться у повідомленні.

Під мінометним вогнем бойовиків опинилися позиції поруч з населеними пунктами Красногорівка, Майорськ та Старогнатівка.

Всього минулої доби зафіксовано 50 обстрілів позицій сил АТО. Найнебезпечнішим був Донецький напрямок - 42 обстріли, на Маріупольському 6 та 2 на Луганському.

Українські укріплення неподалік Авдіївки, Пісків, Луганського, Зайцевого, Майорська, Троїцького, Попасної та Богуславського бойовики обстрілювали з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї.

З опівночі 5 березня активний вогонь російських найманців знизився. Зафіксовано поодинокі обстріли позицій поблизу Майорська та Пісків.

Напередодні повідомлялося, що терористи знову застосували "Гради" на Донецькому напрямку. Зокрема, неприцільно вогнем з РСЗВ-21 "Град" бойовики здійснили обстріл у напрямку опорного пункту сил АТО біля Красногорівки. Стрілянина велася одночасно з двох установок. Всього було випущено більш ніж 20 реактивних снарядів.

1 березня повідомлялося, що з Росії на контрольовану бойовиками територію зайшла колона російської військової техніки з боєприпасами. Крім того, українська сторона передала інформацію представникам СММ ОБСЄ про наявність танків, САУ і 122-мм РСЗВ "Град" в районах міст Єнакієве, Донецьк і Торез.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 723 | Додав: adminA | Теги: українські військові, Доба, бойовики 50 разів обстріл | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]