Вт, 2024-04-23, 09:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:17
За добу у зоні АТО бойовики 42 рази обстріляли українських військових. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За добу у зоні АТО в порушення домовленості щодо припинення вогню в період свят бойовики 42 рази обстріляли українських військових.

Як повідомляє перс-центр АТО на своїй сторінці у Facebook, ввечері біля Маріуполя бойовики НЗФ прицільно обстріляли зі стрілецької зброї українські позиції в районі Сартани, а з великокаліберних кулеметів - у Широкиному.

Північніше Горлівки загарбники били в бік українських воїнів, які несуть службу в районі Зайцевого, з мінометів калібру 82 мм та стрілецької зброї. На цій же ділянці фронту бандити обстріляли з гранатометів наші опорні пункти біля Новгородського, з великокаліберних кулеметів – біля Артемового.

Поблизу Світлодарська знову під вогнем ворожих гранатометів та автоматичної стрілецької зброї опинилось Луганське. Ще східніше окупанти з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї гатили по позиціях українських воїнів поруч із Троїцьким.

Крім того, не припиняються обстріли підрозділів сил АТО біля тимчасово окупованого Донецька. Зокрема, підконтрольні Росії бандформування зі стрілецької зброї та гранатометів б’ють по Пісках, Опитному та південніше Авдіївки.

Після опівночі бойовики вже двічі застосовували зброю проти українських вояків. А з 18.00 вчорашнього дня таких випадків зафіксовано близько 20.

Біля Горлівки загинув боєць батальйону "Айдар"

Боєць батальйону Збройних сил "Айдар" загинув біля Горлівки Донецької області 1 січня. Про це йдеться в повідомленні батальйону в соціальній мережі Facebook.

"01.01.2016 під Горлівкою загинув боєць батальйону "Айдар" Назар Галюк (з Нетішина Хмельницької області). Вічна пам'ять!" - сказано в ньому.

Зазначимо, за минулу добу внаслідок бойових дій не загинув і не був поранений жоден український військовослужбовець. Про це повідомив прес-секретар АП з питань АТО Олександр Мотузяник на брифінгу. Він зазначив, що за останню добу обстановка на фронті залишалася незмінною - "бойові дії низької інтенсивності в ключових точках на лінії зіткнення".

За його словами, ворог дещо активізувався після 23 години 31 грудня. Спікер нагадав, що противник використовує московський час, таким чином, тоді бойовики вже "відсвяткували" настання Нового року.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 725 | Додав: adminA | Теги: зона АТО, обстріл, бойовики 42 рази, українські військові, Доба | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]