Пт, 2024-04-26, 10:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:04
За добу з боку бойовиків зафіксовано 65 обстрілів. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

У зоні бойових дій активність бойовиків залишається високою, за минулу добу зафіксовано 65 обстрілів.

Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 6 годину ранку 2 квітня.

За даними штабу, "використовуючи зброю, заборонену Мінськими домовленостями, незаконні збройні формування завдали вогневих ударів з мінометів калібрів 120 мм і 82 мм по підрозділах Збройних Сил України, які тримають оборону на певних напрямках. Зокрема, по Авдіївці цілилися 6 разів, а в районі Невельського і Зайцевого міни прилітали по одному разу".

У штабі відзначають, що в той же час терористи застосовували проти захисників України весь арсенал стрілецької зброї.

"На Донецькому напрямку російські найманці також обстрілювали наші позиції з гранатометів, кулеметів великого калібру, протитанкових ракетних комплексів у Пісках, Луганському, Новгородському, Опитному, шахті Бутівка", - йдеться в повідомленні.

Крім того, наголошується, що на Маріупольському напрямку ворог неодноразово застосовував вогонь кулеметів і гранатометів в сторону Новотроїцького та Мар'їнки, а на Луганському - в напрямку Новозванівка, Богуславського, Степового.

"Щоб утримати натиск ворога наші бійці змушені були 12 разів відкривати вогонь у відповідь, але виключно зі стрілецької зброї і гранатометів, що не є порушенням Мінських домовленостей", - додає прес-центр.

Раніше повідомлялося, що Генштаб Міністерства оборони України не виключає проведення чергової хвилі часткової мобілізації для поповнення чисельності Збройних сил.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 777 | Додав: adminA | Теги: бойовики, 65 обстрілів, Доба | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]