Пт, 2024-04-19, 23:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:07
За фактом прориву кордону Саакашвілі поліція Львівщини відкрила кримінальне провадження. ФОТО. ВІДЕО
Інші останні Кримінальні новини

Поліція Львівської області відкрила кримінальне провадження за фактом прориву кордону екс-президентом Грузії і екс-головою Одеської ОДА Михеїлом Саакашвілі, а також його прихильниками. Про це МВС повідомило на сторінці в Twitter.

«Поліція внесла в ЕРДР відомості за очевидними ознаками злочину за ст.332 «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», – йдеться в повідомленні.

У поліції повідомили, що слідчими ці дії кваліфіковані за ознаками ч. 1 ст. 332 КК. За вчинення цього кримінального правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років, з конфіскацією транспортних або інших засобів вчинення злочину.

Зазначається, під час інциденту з проривом кордону в «Шегинях» прихильниками Саакашвілі 11 бійців Національної поліції і 5 працівників Держприкордонслужби отримали тілесні ушкодження.

У МВС заявили, що попередньо в діях організаторів масових заворушень на кордоні вбачаються ознаки порушення за ст.332 і 348 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 10 вересня колишній глава Одеської обласної адміністрації Михеїл Саакашвілі прорвався через кордон у «Шегинях».

Група народних депутатів і прихильників Саакашвілі підійшли до пункту пропуску, розтягнули автомобілі, які перекривали рух, і провели Саакашвілі на українську територію.

Як повідомив прес-секретар Держприкордонслужби Олег Слободян, прорив супроводжувався шарпаниною за участю «фізично підготовлених осіб», які штовхали прикордонників. Невідомі особи рвали військовослужбовцям одяг, з одного з них зірвали погони.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 669 | Додав: adminA | Теги: поліція Львівщини, кримінальне провадження, прорив кордону Саакашвілі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]