Пт, 2024-03-29, 02:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:27
За генерал-майора ЗСУ Порошенко вніс 19 мільйонів гривень застави
Інші останні Кримінальні новини

Порошенко вніс 19 мільйонів гривень застави за генерал-майора ЗСУ

Експрезидент України Петро Порошенко та його родина внесли 19 мільйонів гривень застави за генерал-майора Дмитра Марченка. Ще більше мільйона гривень було зібрано під час марафону.

Колишній президент Петро Порошенко та його родина внесли 19 мільйонів гривень для звільнення під заставу начальника Головного управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення Збройних сил України генерал-майора Дмитра Марченка. Про це в понеділок, 16 грудня, повідомила пресслужба партії "Європейська солідарність".

"Суд призначив заставу розміром 20 мільйонів гривень. За три дні понад три тисячі активістів зібрали більше мільйона гривень, решту необхідної суми внесла родина Порошенків", - ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, 11 листопада, Печерський суд Києва заарештував Дмитра Марченка, якого підозрюють у закупівлі неякісного майна за завищеною ціною для Збройних сил України, на 60 днів із правом внесення застави в 76 мільйонів гривень. Згодом Київський апеляційний суд залишив чинним арешт і знизив розмір застави до 20 мільйонів гривень.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 673 | Додав: adminA | Теги: 19 мільйонів гривень застави, генерал-майор ЗСУ, Порошенко | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]