Ср, 2024-04-24, 09:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:13
За голі груди і розкутість рух FEMEN платить 1000 доларів на місяць. ВІДЕО
Інші останні Українці в світі

Если Вас куда больше интересуют качественные газоны по выгодной цене, тогда советуем прямо сейчас посетить портал greenland.crimea.ua, с помощью которого вы сможете быстро решить свою проблему.

Учасниці оголеного руху FEMEN отримують зарплатню не менше 1000 доларів на місяць. Про це розповідає журналіст програми "Гроші" на 1+1, яка на певний час записалась до феміністок, передає "Українська правда".

За її словами, без фінансової підтримки діяльність Femen неможлива. "Приміщення Femen у Києві коштує 20 тисяч гривень на місяць, плюс зарплатня в місяць не менше тисячі доларів", - зазначила журналістка.

За її словами, на постійній основі в FEMEN працюють чотири дівчини, їй запропонували стати п'ятою. Крім співбесіди для взяття на роботу дівчина мала знятися з оголеними грудьми на мобільний телефон активістки Олександри Шевченко.

"Щоб я зрозуміла, що коли ми вийдемо і роздягнемось, ти не будеш стояти і казати: ну я не піду", - пояснила Шевченко.

Після цього дівчину кілька днів перевіряли на "вошивість", вчили швидко роздягатись, поводитись на акціях, щоб потрапити у кадр. Посвячення у FEMENістки відбувалося у Парижі на акції перед ісламським центром. За підрахунками журналістки, кожна феміністка на добу обійшлася у 1 тисячі євро - це квитки, проживання, тощо. Офіс у Парижі коштує також тисячі євро. Плюс ще закупівля відвертих костюмів для акцій.

Хто є спонсором FEMENісток, невідомо. Проте встановлено, кого з мільйонерів найчастіше бачать у товаристві FEMENісток. Це колишній власник медіа холдингу KP Media американець Джед Санден, німецький міліонер Гельмут Гайер та бізнесвумен з Німеччини Беат Шобер.

Нагадаємо, 14 вересня французька юстиція видала українським феміністкам офіційне повідомлення про реєстрацію міжнародного жіночого руху FEMEN на території Франції. Повідомлялося, що в Парижі відкриється тренувальний "табір" FEMEN, який займатиметься підготовкою активісток руху для проведення протестних акцій по всьому світу.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Українці в світі | Переглядів: 1611 | Додав: adminA | Теги: 1000 доларів на місяць, рух FEMEN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]