Сб, 2024-04-20, 01:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:32
За імперську параною доведеться платити кожному з нас - Нємцов про ситуацію в Криму
Інші останні Новини російської федерації
Російський опозиціонер Борис Нємцов заявляє, що «тверезий погляд на проблему з усією очевидністю показує, що анексія Криму політично злочинна, юридично незаконна, економічно абсурдна і вкрай шкідлива».

Він зазначає, що Путін порушує міжнародні зобов'язання, які Росія взяла на себе, коли підписала в 1994 році Будапештський договір.

«Крім того, анексія Криму закладає бомбу під єдністю Росії», - пише він у Facebook.

«Мова про Татарстан, Башкортостан, Якутію і регіони Сибіру. Тобто про фінансово сильні регіони, які цілком можуть прожити без федерального центру. Для сепаратистів Росії приклад Криму стане надихаючим», - пояснює політик.

Нємцов також зазначає, що анексія економічно абсурдна і шкідлива.

«Очевидно, що відпочивати в Криму стане дорожче. Ціни будуть сочинськими. Очевидно, що регіони, в тому числі і Ярославська область не дорахуються багатьох мільярдів. У Путіна буде новий пріоритет, поряд з Чечнею. Це Крим. Вже зараз до Криму перераховані 35 млрд рублів, що становить 70 % Ярославського бюджету. Далі буде», - прогнозує опозиціонер.

«Економічні санкції з боку Заходу точно будуть. Російський бізнес в Європі та Америці опиниться під тиском. Росію будуть видавлювати з усіх ринків, у тому числі енергетичних. Все це призведе до кризи, зубожіння, втрати робочих місць. За імперську параною доведеться платити кожному з нас», - попереджає Нємцов.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 967 | Додав: adminA | Теги: ситуацію в Криму, Нємцов, платити кожному, імперську параною | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]