Вт, 2024-04-16, 15:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:10
За кількістю порушень під час виборчого процесу лідирують Київ і Київська область
Інші останні Політичні новини
Київ і Київська область лідирують за кількістю порушень, пов'язаних з виборчим процесом, свідчать дані Міністерства внутрішніх справ України.

Зокрема, як йдеться у повідомленні МВС, на столицю припадає 11,7% всіх порушень, а на Київську область - 18,1%.

Значна кількість порушень також зафіксована у Вінницькій (9,5%), Одеській (5,9%) та Донецькій (6%) областях. Найменша кількість порушень зафіксована в Севастополі (0,3%), а також у Дніпропетровській (0,5%) та Івано-Франківській (0,7%) областях.

Також правоохоронці повідомили, що станом на 21 вересня було зафіксовано 886 повідомлень про події, пов'язані з порушенням виборчого законодавства.

Як повідомлялося, для забезпечення громадського порядку і реагування на можливі правопорушення у день голосування попередньо планується залучити понад 65 тис. працівників міліції.

Нагадаємо, що Міжнародна організація зі спостереження за виборами CIS-EMO заявила раніше про тенденції міграції виборців у мажоритарних виборчих округах. Експерти зазначали, що встановити на користь якої політичної сили чи кандидата відбуваються махінації дуже складно.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 943 | Додав: adminA | Теги: порушень, виборчого процесу, Київ і Київська область | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]