Чт, 2024-03-28, 19:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:51
За минулу добу окупанти 10 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ
Інші останні Надзвичайні новини

Окупанти 10 разів порушили “тишу”, троє військових ЗСУ поранені

За минулу добу окупанти 10 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

“9 лютого російські окупаційні війська 10 разів порушили режим припинення вогню, у тому числі п'ять разів із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" обстріли позицій наших захисників велися: з мінометів калібру 120 мм – в районі селища Піски; з мінометів калібру 82 мм – поблизу міста Авдіївка; з автоматичних станкових гранатометів – біля населеного пункту Старогнатівка; зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї – в районі села Павлопіль; з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу села Чермалик.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв наші позиції: двічі – з мінометів калібрів 120 та 82 мм, озброєння бойових машин піхоти БМП-1, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі селища Новотошківське; з мінометів 82-го калібру, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – поблизу села Кримське; з гранатометів різних систем та стрілецької зброї – в районі селища Травневе.

У штабі повідомили, що внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ троє військовослужбовців Об'єднаних сил зазнали поранень.

Від початку поточної доби ворог вогонь не відкривав.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 904 | Додав: adminA | Теги: 10 разів, Вогонь, позиції ЗСУ, Доба, окупанти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]