Пт, 2024-03-29, 13:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:23
За ночь террористы 29 раз обстреляли позиции украинских войск. ВИДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

У ніч з 6 на 7 лютого ворог 29 разів обстріляв позиції українських військ та мирні населені пункти. Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook прес-центр АТО.

Найбільший натиск ворога спостерігається на Дебальцівському напрямку. Із "Градів" терористи чотири рази вели вогонь по Попасній та Новій Григоровці, останнє двічі зазнало обстрілу з мінометів. Також з мінометів бойовики обстріляли південно-східні околиці Дебальцевого і Санжарівку. З артилерії ворожий вогонь вівся по Новоорлівці.

На Луганському напрямку з БМ-21 "Град" злочинці обстріляли Новотошківське і Щастя, з мінометів - селище Нижньотепле, з артилерії - тричі Трьохізбенку, а також Новотошківське. Зі стрілецької зброї та автоматичних гранатометів бойовики двічі обстріляли Станицю Луганську.

На Донецькому напрямку з реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" терористи обстрілювали Красногорівку та Свободне. З артилерії - селища Тоненьке, Петровське і тричі Невельске.

У напрямку Маріуполя мінометного обстрілу зазнало селище Черненко. Крім того, бойовики зі стрілецької зброї обстріляли Чермалик, а з реактивних систем залпового вогню та мінометів - Гнутове.

Як зазначає прес-центр АТО, терористи нехтують будь якими правилами ведення бойових дій, свої вогневі системи облаштовують безпосередньо у містах і селищах, які вони тимчасово контролюють, знаючи, що підрозділи сил АТО не стріляють по населених пунктах. Вогонь у відповідь українські підрозділи ведуть виключно поза межами населених пунктів і лише тоді, коли немає загрози життю людей.

Втрати терористів за минулу добу, за даними розвідки, становлять 48 бойовиків вбитими та 22 пораненими.

Також ворог зазнав суттєвих втрат у бойовій техніці.

У зв’язку з активними діями сил, залучених до антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей, серед бойовиків спостерігаються панічні настрої, багато з них залишають лави незаконних збройних формувань так званих "ДНР" та "ЛНР", тікаючи на територію Російської Федерації, наголошують у прес-центрі АТО.

5 лютого сили антитерористичної операції знищили 190 бойовиків та 7 одиниць техніки.

Зазначимо, 6 лютого ситуація у зоні АТО характеризувалася збереженням високої інтенсивності обстрілів бойовиками позицій сил АТО, веденням бойових та активних диверсійно-розвідувальних дій вздовж лінії розмежування, на об’єктах інфраструктури та шляхах логістичного забезпечення.

У районі Дебальцевого інтенсивність обстрілів дещо знизилася. Водночас неспокійною залишалася ситуація на Луганському і Маріупольському напрямах. Про це заявив речник Антитерористичної операції полковник Андрій Лисенко.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 794 | Додав: adminA | Теги: украинских войск. ВИДЕО, ночь, Обстрел, террористы 29 раз | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]