Ср, 2024-04-24, 12:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:36
За спробою вбивства лідера Чорногорії стоїть РФ - Джонсон
Інші останні Новини світу

  Глава МЗС Британії Борис Джонсон вважає, що за спробою замаху на лідера Чорногорії стоїть Росія, яка здатна на різні "брудні трюки".

Про це він заявив в інтерв'ю для ITV, повідомляє The Telegraph.

Глава МЗС заявив, що уряд російського президента Володимира Путіна здатний до різного виду "брудних трюків" в останні місяці. Джонсон також додав, що його засмучує погіршення відносини з цією країною.

Коли його запитали, чи намагається Росія підірвати демократію у Великій Британії, він відповів: "По-перше, у нас немає ніяких доказів, що росіяни в даний момент насправді беруть участь у спробі підірвати наші демократичні процеси".

"Але у нас є багато доказів того, що росіяни здатні на це. І немає жодних сумнівів, що вони здатні на всякі брудні трюки", - додав він.

"Ви бачили, що відбулося в Чорногорії, де була зроблена спроба державного перевороту в європейській державі й, можливо, навіть замах на лідера цієї держави.

Зараз існує дуже мало сумнівів у тому, що росіяни стоять за цими речами", - заявив Джонсон.

Раніше повідомлялося, що глава МЗС Британії Борис Джонсон в найближчі тижні відвідає Росію для політичних переговорів на найвищому рівні.

Згодом у Кремлі заявили, що президент Росії Володимир Путін поки не планує зустрічатися із міністром закордонних справ Великої Британії Борисом Джонсоном.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 685 | Додав: adminA | Теги: Джонсон, спроба вбивства лідера Чорногорії, РФ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]