Чт, 2024-03-28, 14:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:39
За захист "Північного-потоку-2" Бундестаг не зміг проголосувати
Інші останні Новини Європейського Союзу

Бундестаг не зміг проголосувати за захист "Північного-потоку-2"

Німецький Бундестаг не зміг проголосувати за внесений урядом законопроєкт про "поширення правил внутрішнього ринку газу на трубопроводи між державами-членами ЄС та державами – не членами ЄС" через відсутність кворуму.

Про це повідомляє Укрінформ.

"Було віддано 133 голосів. Для кворуму необхідні 355 голосів. Таким чином парламент не має кворуму. Я закриваю засідання і оголошую чергове засідання о 9 ранку п’ятниці, 8 листопада", - проголосив головуючий.

Слід зауважити, що така ситуація сталася після того, як на поіменному голосуванні наполягла фракція "Альтернативи для Німеччини". Адже до цього президіум тримався думки, що кворуму достатньо і на підставі того, що "за" (шляхом підняття рук) висловилися ХДС/ХСС, СДПН, СвДП, "проти" АдН і Зелені, "утрималися" Ліві, схилявся до того, що рішення можна вважати прийнятим.

Голосування відбувалося о 2 ночі.

Як повідомлялося, німецька правляча коаліція розробила новий закон, який має захистити споруджуваний газопровід "Північний потік-2" від посилених правил оновленої газової директиви ЄС.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 931 | Додав: adminA | Теги: Бундестаг, Північний-поток-2 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]