Вт, 2024-04-23, 11:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:43
Заарештували півня в Аргентині: клював цінну річ на чужій території
Інші останні Новини світу

В Аргентині заарештували півня за те, що він проник на чужу територію і клював цінну індіанську маску. Ліліана Ріос з містечка Формоса принесла порушника в дільницю і зажадала посадити його до в'язниці. Вона сказала, що була в будинку і почула собачий гавкіт. Вийшовши, вона побачила, як півень клює цінний подарунок, привезений з Болівії.

Поліцейські знайшли власника порушника, проте той відмовився відшкодовувати збиток. Правоохоронці помістили птицю в камеру попереднього ув'язнення, передає novostiua.net.

Жінка зазначила, що подасть до суду на власника півня і доб'ється відшкодування матеріального і морального збитку, тому що маска являє собою культурну цінність.

А юристи вважають, що такий випадок увійде в історію практики судів країни. Вперше на лаві підсудних опиниться півень.

На слові "півень" наголос юристи роблять неспроста. Виявляється, інші пернаті в Аргентині на лаві підсудних вже "сиділи". Наприклад, в 2006 році в тюрму був перепроваджений папуга Пепо. Він провів там кілька тижнів.

Два сусіда затіяли суперечку, хто з них господар птаха-говоруна. Не в силах зробити це полюбовно, вони звернулися до суду. Розглянувши дану справу, суддя виніс вердикт, за яким папугу треба було відправити у в'язницю до тих пір, поки він не скаже поліції, хто його власник.

Після декількох днів в ув'язненні Пепо розколовся і назвав ім'я. "Я знав, що папуга мене не підведе. Він мій друг, і ми вболіваємо за одну команду з футболу!" - радів господар, який возз'єднався зі своїм вихованцем.

А ось мавпу, яка перейшла до Пакистану з Індії, в минулому році затримала влада пакистанської провінції Пенджаб і відправила під арешт: її запідозрили в шпигунстві. А в Болгарії була заарештована коза за незаконну агітацію під час проведення президентських та місцевих виборів.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 995 | Додав: adminA | Теги: Аргентині заарештували півня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]