Чт, 2024-03-28, 16:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:40
Заборонити в'їзд Януковичу, поки він не підпише скасування "законів 16 січня", Кличко закликає ЄС "
Інші останні Надзвичайні новини
Один із лідерів української опозиції Віталій Кличко закликає Європейський Союз заборонити в`їзд на свою територію президенту України Віктору Януковичу до того моменту, поки він не затвердить скасування репресивних законів 16 січня. Про це йдеться у статті Кличка в німецькому виданні Bild, повідомляє РАР.

"Ми сподіваємося, що ЄС застосує проти Януковича та представників його влади санкції до того моменту, поки він не ухвалить рішення про анулювання диктаторських законів", - наголосив Кличко.

Він пропонує застосувати, зокрема, проти Януковича заборону в`їзду до ЄС. Кличко також написав, що в нього складається враження, що Президент України "лише грає на час та намагається переграти опозицію, аби далі реалізовувати свою брудну політику".

Нагадаємо, 28 січня 2014 р., народні депутати України ухвалили закон № 4007у, що скасовує ряд законів, прийнятих в ході голосування руками 16 січня 2014 р. За відповідне рішення проголосував 361 народний депутат.

Всього скасовано 9 законів.

Так, депутати скасували закон №721-VII "Про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" і процесуальні закони про додаткові заходи захисту безпеки громадян", №722-VII "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відповідальності за вчинення адміністративних правопорушень під час проведення футбольних матчів", №724-VII "Про внесення змін до регламенту Верховної Ради України", закон №723-VII "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відповідальності за адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі", №725-VII "Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України (щодо заочного кримінального провадження)", №726-VII "Про внесення зміни до закону України "Про безоплатну правову допомогу" щодо відтермінування вступу в силу положень пункту 6 розділу VI "Прикінцеві та перехідні положення", №727-VII "Про внесення зміни в статті 197 Податкового кодексу України про звільнення від обкладення податком на додану вартість операцій з ввезення на митну територію України природного газу", №728-VII "Про внесення змін до статті 297 Кримінального кодексу України щодо відповідальності за осквернення або руйнування пам'ятників, споруджених в пам'ять тих, хто боровся проти нацизму в роки Другої світової війни, радянських воїнів-визволителів, учасників партизанського руху, підпільників, жертв нацистських переслідувань, а також воїнів-інтернаціоналістів та миротворців", №729-VII "Про внесення зміни до Кримінального кодексу України щодо відповідальності за заперечення або виправдання злочинів фашизму".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 903 | Додав: adminA | Теги: скасування законів 16 січня, кличко, в'їзд Януковичу, ЄС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]