Ср, 2024-04-24, 22:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:18
Забрали життя 11 людей тропічні зливи у Перу
Інші останні Новини світу

Тропічні зливи, які тривають з листопада минулого року в низці районів Перу, стали причиною загибелі 11 людей, передає ИТАР-ТАСС. 

Майже п'ять тисяч перуанців стихія залишила без даху над головою, ще у 30 тисяч осіб будинки постраждали через повені, повідомив Національний інститут цивільної оборони.

Урядове відомство поширило гуманітарну допомогу жителям 21 з 25 департаментів Перу, в яких через зливи вийшли з берегів річки.

Найбільше постраждав від повеней і сходу селевих потоків департамент Сан-Мартін, де вийшли з берегів аж три річки - Уальяга, Майо і Уабамба.

Фахівці інституту попереджають, що в лютому сильні дощі триватимуть у багатьох регіонах, зокрема в департаментах Сан-Мартін, Уануко, Пуно і Тумбес.

Нагадаємо, що торік не менш як 823 людей стали жертвами найбільшої за останні 50 років повені в Таїланді. У середині грудня повідомлялося про 708 загиблих.

Згідно з оприлюдненою раніше заявою міністра внутрішніх справ, від стихії цього року постраждали 65 провінцій. Більш як 13 мільйонів людей, або кожний п'ятий житель країни, потерпіли, загинула майже чверть річного врожаю рису, зупинилися сотні промислових підприємств. Збитки від повені оцінюються експертами в 16-18 мільярдів доларів .


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 999 | Додав: adminA | Теги: Забрали життя 11 людей тропічні зли | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]