Сб, 2024-04-20, 07:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:27
Загинули на Донбасі 29 квітня двоє військових ЗСУ
Інші останні Надзвичайні новини

Ситуація на лінії розмежування залишається напруженою, внаслідок обстрілів з боку бойовиків продовжують гинути українські військові.

Двоє українських військовослужбовців загинули й четверо отримали поранення під час бойових дій на Сході України в суботу, 29 квітня. Як повідомили у прес-центрі штабу антитерористичної операції (АТО) зранку в неділю, 30 квітня, протягом минулої доби проросійські бойовики понад 50 разів обстрілювали позиції Збройних сил України на приморському, донецькому та луганському напрямках. Про обставини загибелі та поранення українських військових у штабі АТО традиційно не повідомляють.

"Ситуація у районі проведення АТО залишається напруженою", - зазначається у повідомленні штабу АТО. Для обстрілів бойовики використовували міномети різних калібрів, гранатомети, великокаліберні кулемети, озброєння бронетехніки та стрілецьку зброю. В окремих випадках, коли виникала безпосередня загроза життю і здоров’ю військовослужбовців ЗСУ, командири приймали рішення про адекватне відкриття вогню у відповідь, наголосили у штабі АТО.

Нагадаємо, 28 квітня на Донбасі внаслідок ворожих обстрілів також загинули двоє військовослужбовців ЗСУ, а ще шестеро - отримали поранення. Черговий "режим тиші" був оголошений на Донбасі з 1 квітня 2017 року, проте практично щодня надходять повідомлення про загиблих та поранених українських військових.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 865 | Додав: adminA | Теги: Донбас, загинули, 29 квітня, двоє військових ЗСУ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]