Чт, 2024-04-18, 05:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:22
Загубився човен з двома рибалками у Київському морі
Інші останні Столичні новини - новини Києва
У понеділок вранці, 8 жовтня, із села Ровжі Вишгородського району в Київське водоймище вийшов рибальський баркас ТОВ "Фіш Хаус" і не повернувся до місця дислокації. Про це повідомляє прес-служба МНС із посиланням на Центр дистанційного моніторингу рибальських суден Державного агентства рибного господарства.

Надійшла інформація, що рибальський баркас ТОВ "Фіш Хаус" з двома рибалками на борту вийшов у Київське водосховище в понеділок зранку і досі не повернувся.

"Протягом 9 жовтня в Київському водоймищі силами ТОВ "Фіш Хаус" проводилися пошукові роботи із залученням 32 осіб, 2 сейнерів і 6 баркасів", - йдеться в повідомленні.

Станом на 10 жовтня пошуково-рятувальні роботи тривають, доля рибалок усе ще невідома, до робіт залучені підрозділи МНС, МВС і плавзасоби ТОВ "Фіш Хаус".

Торік у Керченській протоці при спробі втекти від переслідування двох українських і одного російського прикордонних катерів перекинувся і затонув катер, на борту якого перебувало четверо громадян України.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 998 | Додав: adminA | Теги: човен з двома рибалками, Київському морі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]