Ср, 2024-04-24, 16:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:30
Заявила про реальну загрозу від Росії для Європи міністр оборони Німеччини
Інші останні Новини Європейського Союзу

Росія своїми агресивними діями, в тому числі стягуванням військ на український кордон, створила реальну і безпосередню загрозу безпеці Європи.

Про це заявила міністр оборони Німеччини Аннегрет Крамп-Карренбауер, повідомляє інформаційне агентство Deutsche Presse-Agentur (DPA).

«Російська зброя і військові дії в центрі Європи створили реальні загрози», - підкреслила Крамп-Карренбауер.

За словами міністра, Росія демонстративним стягуванням військ до українського кордону намагається «спровокувати реакцію».

Нагадаємо, раніше канцлер Німеччини Ангела Меркель, президент Франції Еммануель Макрон і президент України Володимир Зеленський закликали Росію відвести війська від кордонів України.

Глава ООС Сергій Наєв розповів, що рівень військової загрози з боку Росії оцінюється, як високий. Загальна чисельність військ Росії на українському кордоні перевищила 103 тисячі військовослужбовців.

Раніше в Кремлі заявили, що російська армія нібито нікому не загрожує і буде перебувати біля кордонів стільки, скільки забажає - поки президент РФ Володимир Путін не віддасть інший наказ, а також прокоментували попередження США про відповідальність за агресію проти України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 538 | Додав: adminA | Теги: загроза, міністр оборони Німеччини, РФ, Європа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]