Пт, 2024-03-29, 02:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:05
Заявив, що уряд почав верифікувати систему субсидій віце-прем'єр-міністр
Інші останні Економічні новини

Урядові потрібно провести верифікацію субсидій і визначити тих, хто дійсно потребує державної підтримки. Про це у четвер, 20 липня, повідомив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко, передає «Урядовий портал».

Як зазначив віце-прем'єр, коли уряд приймав рішення про ринкову вартість газу, держава ввела інструмент захисту громадян. Сьогодні велика частина домогосподарств, а це майже сім мільйонів отримують субсидії. «До кінця 2017 року з бюджету на субсидії витратять 70 млрд грн. Витрачати такі кошти на субсидії і не інвестувати в енергоефективність ми не можемо як держава, яка прагне бути незалежною», - зазначив Зубко.

Віце-прем'єр наголосив, що перш за все потрібно проводити верифікацію, а потім монетизацію. Найголовніше, на думку віце-прем'єра, є те, що міністерство повинно думати про збільшення доходів громадян. За його словами, верифікація субсидій вже почалася на рівні місцевих органів влади, а у середу, 19 липня, під час засідання уряду було прийнято рішення про створення центрального реєстру, де буде зібрана вся інформація про одержувачів субсидій.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 775 | Додав: adminA | Теги: система субсидій, віце-прем'єр-міністр, верифікація, уряд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]