Пт, 2024-03-29, 08:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:39
Закон про договірну процедуру закупівлі товарів і послуг для організації "Євробачення-2017" президент підписав
Інші останні Економічні новини

Президент України Петро Порошенко підписав закон №1761-VIII "Про внесення змін до розділу IX "Прикінцеві та перехідні положення" закону України "Про державні закупівлі" щодо закупівлі товарів, робіт і послуг, необхідних для забезпечення підготовки і проведення в Україні пісенного конкурсу "Євробачення" в 2017 році.

Про це у середу 7 грудня повідомляє прес-служба голови держави.

Закон впроваджує на період до 14 травня 2017 року договірну (переговорну) процедуру на випадки закупівель товарів, робіт і послуг, необхідних для забезпечення підготовки і проведення в Україні конкурсу "Євробачення-2017", перелік яких встановлюється рішенням Кабінету Міністрів України. Закон також надає право замовнику укладати договір на закупівлю в п'ятиденний термін з дня опублікування на веб-порталі уповноваженого органу повідомлення про намір укласти договір за результатами застосування переговорної процедури закупівлі.

Впровадження положень закону допоможе забезпечити якісну підготовку до конкурсу "Євробачення" з дотриманням певних термінів виконання робіт і створить умови для оперативного ухвалення управлінських рішень у сфері державних закупівель товарів, робіт і послуг, необхідних для підготовки та проведення цього заходу.

Цей закон Верховна Рада ухвалила 17 листопада. Він набуває чинності з дня, наступного після дня його публікації.

Нагадаємо, Україна отримала право приймати 62-й пісенний конкурс "Євробачення-2017" у результаті перемоги Джамали з піснею "1944" у Стокгольмі цього року.

Очікується, що конкурс відбудеться в Міжнародному виставковому центрі на Лівому березі столиці України. Півфінали конкурсу пройдуть 9 і 11 травня, а фінал - 13 травня наступного року.

Передбачається, що у конкурсі "Євробачення-2017" у Києві візьме участь рекордна кількість країн - 43 учасники.

8 серпня Кабмін виділив на проведення "Євробачення-2017" 450 млн грн. У 2017 році пісенний конкурс відбудеться у столичному Міжнародному виставковому центрі на Лівому березі.

Півфінали конкурсу в Києві планується провести 9 і 11 травня, фінал - 13 травня.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 732 | Додав: adminA | Теги: закон, президент, Євробачення-2017 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]