Чт, 2024-04-25, 14:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:07
Закон про впровадження електронного квитка в міськтранспорті Порошенко підписав
Інші останні Економічні новини

Президент України Петро Порошенко підписав закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті", який передбачає введення електронного квитка.

Згідно з інформацією на офіційному сайті Верховної Ради України, відповідний закон №4121 повернено з підписом від президента в п'ятницю, 3 лютого 2017 року.

Як повідомлялося, Верховна Рада України ухвалила цей закон 17 січня 2017 року. За ухвалення документа в другому читанні та в цілому проголосували 265 народних депутатів.

Очікується, що впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду забезпечить багато економічних переваг. Електронний облік пасажиропотоку на маршрутах громадського транспорту дасть змогу оцінити реальний оборот грошових коштів і, відповідно, оцінити обґрунтованість тарифів на перевезення та можливість оновлення автопарку перевізника.

Крім того, система забезпечить можливість зручної, швидкої оплати та контролю проїзду, а також скоротить час затримки громадського транспорту на зупинках. Це також дасть змогу впроваджувати різноманітні гнучкі тарифні системи.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 618 | Додав: adminA | Теги: електронний квиток, закон, міськтранспорт, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]