Вт, 2024-03-19, 12:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:40
Замість ДАІ у Києві запрацює нова поліцейська патрульна служба - Аваков
Інші останні Офіційні новини

Незабаром у Києві замість Державтоінспекції запрацює нова поліцейська патрульна служба. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у своєму Facebook.

"Скоро в Києві ДАІ не буде. Буде нова поліцейська патрульна служба. З новими підходами, правилами, новими людьми. Сподіваюся, і з новою Вашою довірою", - написав він.

"Із 20 січня 2015 року почнемо набір людей на навчання в нову патрульну службу Києва. Конкурсний відбір і тестування, три місяці жорсткого тренінгу й навчання – знову тести – і, коли, як гадаю, відсотків 50% пройдуть усі випробування – отримаємо навесні нову патрульну поліцейську службу в Києві", - повідомив Аваков.

Він розраховує, що нове відомство служитиме громадянам, і ті будуть його поважати.

За словами міністра, "далі все це розгорнеться у більших і малих містах країни".

"Прошу подумати тих, хто готовий стати новим поліцейським патрульним. Дорога відкрита для всіх – і військових, і міліціонерів, і студентів, і дипломованих спеців, – головне принциповий і доброзичливий настрой на нову якість", - заявив Аваков.

"Проходьте тести й навчання + Приймайте нові правила й зміну пріоритетів + Посміхайтеся! + Приймайте високу зарплату нарівні з відповідальністю й = Ви будете поліцейським патрульним! Будемо змінювати країну разом!" - додав він.

Голова МВС додав, що Ека Згуладзе незабаром докладно розтлумачить задумані реформи.

Зазначимо, концепція першочергових заходів реформування системи Міністерства внутрішніх справ України буде здійснена у два етапи впродовж 2014-2016 років. Це закріплено в розпорядженні Кабміну №1118-р від 22 жовтня 2014 року. Цим документом уряд схвалив стратегію розвитку органів внутрішніх справ України та концепцію першочергових заходів реформування системи Міністерства внутрішніх справ.

Нагадаємо, Кабмін затвердив концепцію реформування міліції. 11 листопада міністр внутрішніх справ Арсен Аваков оприлюднив документи щодо реформи МВС. За даними радника міністра внутрішніх справ Зоряна Шкіряка, реформа забере три роки і буде проведена до 2017 року.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 881 | Додав: adminA | Теги: аваков, Києві, нова поліцейська патрульна служба, ДАІ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]