Пт, 2024-03-29, 17:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:12
Запобіжний захід суд обирає Насірову (онлайн-трансляція)
Інші останні Кримінальні новини

Засідання розпочалося о 10:40.

У неділю 5 березня розпочалося засідання суду для обрання запобіжного заходу відстороненому голові Державної фіскальної служби Роману Насірову. Онлайн-трансляцію веде Радіо Свобода.

Засідання було заплановане на 10:00 і розпочалося із запізненням на 40 хвилин. Справу слухає суддя Олександр Бобровник.

Пізно ввечері в суботу, 4 березня, Солом'янський районний суд Києва переніс засідання на ранок за клопотанням адвокатів Насірова. Вони наполягали, що стан їхнього підзахисного не дозволяє йому перебувати в суді.

Онлайн-трансляція призупинена через перерву в судовому засіданні

Нагадаємо, 2 березня детективи НАБУ затримали голову ДФС Романа Насірова й оголосили йому підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання службовим становищем), що спричинило шкоду державі на суму близько 2 млрд грн. Водночас, адвокат повідомив, що детективи оголошували підозру непритомному Насірову, і він буде скаржитися на незаконне затримання. За словами лікарів, у Насірова діагностували інфаркт міокарда, діагноз поки що не підтверджений.

Крім того,Національне антикорупційне бюро України провело обшуки за кількома адресами, в тому числі в центральному офісі Державної фіскальної служби. Обшуки поводили в рамках розслідування кримінального провадження, пов’язаного з неправомірними, на думку слідства, рішеннями голови ДФС Романа Насірова про розстрочення податкових боргів підприємствам із орбіти колишнього народного депутата Олександра Онищенка.

Кабінет міністрів України усунув Насірова від виконання обов'язків глави ДФС на час проведення розслідування.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 647 | Додав: adminA | Теги: запобіжний захід, Насіров, Суд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]