Пт, 2024-03-29, 14:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

00:24
Застосувати досвід свого економічного дива 1960-х років в Україні пропонує Італія
Інші останні Економічні новини

Італія зі своїм досвідом відродження після Другої світової війни і економічного дива 1960-х років хоче долучилися до побудови майбутнього економічного відновлення України. Про це заявила голова Ради міністрів Італійської Республіки Джорджа Мелоні на двосторонній конференції в Римі.

"Ми допомагаємо зараз Україні створити нову главу у своїй історії, і в Італії є всі карти в руках для того, щоб відігравати першорядну роль у цьому процесі… Ми, італійці, після жахів Другої світової війни побудували економічне диво 60-х років. Мені хочеться, щоб саме ми, італійці, з нашими know-how побудували майбутнє економічне диво України", - сказала Мелоні.

За її словами, це виклик, на який італійці можуть відповісти, адже вони добре продемонстрували здатність перетворювати кризи на нові можливості.

"Це може також привести до того, що економічний рівень у Києві наблизиться до нашого дуже швидко. Це може відбутися швидше, ніж ми думаємо", - зазначила прем’єрка Італії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 338 | Додав: admin | Теги: досвід, економіка, україна, італія, відновлення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]