Чт, 2024-04-25, 16:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:07
Завдяки підтримці жінок рейтинг Обами зріс
Інші останні Новини світу

Президент США Барак Обама випереджає на дев'ять пунктів в 12 ключових штатах претендента на президентський пост від Республіканської партії Мітта Ромні, свідчать результати опитування, проведеного газетою USA Today і інститутом громадської думки Gallup.

Якби президентські вибори відбулися зараз, то за Обаму проголосував би 51% американців, тоді як за колишнього губернатора Массачусетса Ромні - 42%, передає "Інтерфакс".

Результати попереднього опитування, проведеного в лютому, показали, що президент США відставав від Ромні на два пункти.

Обама вийшов у лідери головним чином завдяки підтримці з боку жінок-виборців. У лютому Обаму підтримала половина жінок віком до 50 років, тепер за нього проголосувало в середньому більше шести з десяти жінок. Між тим, на користь Ромні висловилися лише 30% жінок.

Опитування було проведено в Колорадо, Флориді, Мічигані, Неваді, Айові, Нью-Гемпширі, Нью-Мексико, Північній Кароліні, Огайо, Пенсільванії, Вірджинії, а також у Вісконсині. Вибори президента США відбудуться 6 листопада 2012 року.

Відзначимо, що, судячи за результатами праймеріз у США, конкурентом Обами на виборах швидше за все буде саме Ромні. Рейтинг Обами останнім часом зростає, проте на нього може негативно вплинути інцидент, який стався на саміті в Сеулі. Тоді завдяки невимкненим мікрофонам журналісти "підслухали" розмову Обами і президента РФ Дмитра Медведєва, в якій голова Білого дому продемонстрував певну гнучкість у питанні ЄвроПРО. Через це Обаму звинуватили у зраді націнтересів.

Спонсорку виборчої кампанії Обами звинуватили в шахрайстві

Мешканку Нью-Йорка, яка зібрала для виборчої кампанії Барака Обами 50 тисяч доларів, звинуватили в шахрайстві, передає РИА "Новости".

Афроамериканці Абак Ассонгба висунули обвинувачення в тому, що вона шахрайським шляхом виманила у одного швейцарського бізнесмена суму в розмірі 657 тисяч доларів, повідомляє The Washington Post.

Як з'ясували журналісти, бізнесмен, який подав позов, стверджує, що в 2009 році жінка виманила у нього гроші, видавши себе за банківського службовця. Потім кошти нібито були вкладені в будівництво розкішного будинку у Флориді.

Ассонгба, яка очолює благодійний фонд разом зі своїм чоловіком Ентоні Дероса, зібрала понад 50 тисяч доларів на кампанію президента США. Її прізвище є у переліку більш ніж 400 добровільних збирачів коштів, дані про які розміщені на сайті виборчої кампанії Обами.

Ентоні Дероса спростовує звинувачення на адресу своєї дружини. При цьому Ассонгба веде ще одну тяжбу - колишній власник будинку, який вона орендувала, вимагає стягнути з неї заборгованість за квартплату, а також компенсацію збитку, який вона нібито завдала оселі. Все разом позивач оцінив у 10 тисяч доларів.

Обама є єдиним кандидатом, який опублікував список людей, які збирають кошти на його виборчу кампанію.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1041 | Додав: adminA | Теги: Рейтинг Обами зріс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]