Сб, 2024-04-20, 08:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:26
Завершився погромами і бійками бразильський карнавал
Інші останні Новини Європейського Союзу

Карнавал в бразильському Сан-Паулу завершився масовими заворушення та бійками фанатів.

Таким несподіваним фіналом обернулося оголошення результатів конкурсу за звання найкращої школи самби, повідомляє РИА "Новости".

В момент оголошення оцінок на трибуну вискочив молодий чоловік, вирвав у голови журі конверт, в якому були імена переможців, і побіг, на ходу розриваючи свій трофей на дрібні шматочки.

Мотив цього вчинку поки залишається загадкою. Оголосити найкращих на той момент ще не встигли, тому про заздрість мови бути не могло.

Одна з версій - хуліган був заздалегідь незгодний з будь-яким вердиктом журі.

Потім група людей підпалила одну з карнавальних пересувних декорацій, виготовлених із застосуванням пластику, тканин та інших легкозаймистих матеріалів, в результаті чого почалася пожежа.

Історія закінчилася бійкою фанатів різних танцювальних шкіл і масовими погромами. Даних про потерпілих не надходило. Обсяги збитків уточнюються.

В результаті заворушень церемонія підбиття підсумків карнавалу в Сан-Паулу була зірвана. Керівництво місцевої ліги шкіл самби зібралося на екстрену нараду, на якій буде винесено рішення про підсумки змагання.

Тим часом карнавал у Ріо б'є рекорди з відвідуваності. Традиційний парад Cordao da Bola Preta, історія якого налічує 93роки, розпочався 18 лютого і проходить центральними вулицями Ріо.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1006 | Додав: adminA | Теги: Бразильський карнавал завершився по | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]