Чт, 2024-03-28, 22:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:00
"Завили комуністичні виродки, кримінальні "регіонали" і ще якийсь завербований послід" - Фаріон згадує про Донецьк
Інші останні Політичні новини
Депутат від "Свободи" Ірина Фаріон задоволена своєю поїздкою до Донецька, де комуністи намагалися зірвати її зустріч з прихильниками. Про це вона написала у своєму блозі, передає "Українська правда".

Зокрема, Фаріон повідомила, що понад 300 примірників її книжки "розійшлися миттєво": "Привезли замало. Книжка йшла, наче вода у пісок".

Депутатку також "надихнула мовна правда, ідейне горіння і одержимість світлих донеччан, що прийшли на зустріч".

"Завили комуністичні виродки, кримінальні "регіонали" і ще якийсь завербований послід. Бо як ще назвати тіла, що при вході до місця презентації стояли з плакатами "Нет фашизму", "Наша родина – СССР", "Здесь русский дух, тут Русью пахнет". Пахло, звісно, що алкоголем. "Родіна – "уродіна" в страшному минулому, сповненому терором, голодомором, репресіями – і просто совковою безпросвітною брехнею, тупістю і бандитизмом. Хочете знайти цю "родіну" – квиток до Росії, та й по всьому", - описала Фаріон інцидент у Донецьку.

При цьому вона зазначила, що її не дивує і не засмучує "цей фарс від осатанілих донецьких маргіналів під залою презентації".

"Це природна реакція гадини на світло свободи у всіх сенсах цього слова. Коли продерлася без жодної охорони до своїх однодумців під крик "Слава Україні", подумала: "Таки прогрес. Бо 1933 року ці комуністичні виродки знищили чи фізично, чи морально, чи репресіями, чи смертю всіх мовознавців, які творили перший соборний український правопис 1929 року. А я сьогодні, 25 червня 2013 року, презентую книжку про терор, влаштований нашій мові і про безсмертя тих мовознавців і Стуса..." - написала вона.

"Мова вижила, нарощує м'язи і, всупереч усьому, просториться всією країною. А виродки як символ рабства і зла нехай бадьористо виповзають зі своїх нір, аби ми побачили всю їхню жалюгідність. Направду, це викликає співчуття і будить невтоленне бажання вогнем правди назавше їх випалити", - додала Фаріон.

25 червня у Донецьку близько 20 прихильників комуністичної ідеології заблокували вхід до готелю, де мала відбутися презентація книги Фаріон. Втім, депутатка зайшла через інші двері. Тоді у залі для прес-конференцій сталася сутичка за участю комуністів та націоналістів, однак за кілька хвилин міліції вдалося зупинити конфлікт і видалити з зали комуністів.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 858 | Додав: adminA | Теги: Фаріон згадує про Донецьк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]