Пт, 2024-03-29, 07:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:41
Збив на переході пенсіонерку заступник міністра молоді та спорту
Інші останні Кримінальні новини

Ввечері 23 січня на Рівненщині сталося ДТП за участю заступника міністра молоді та спорту України: його автомобіль збив пенсіонерку.

Про це повідомляє відділ комунікацій ГУНП у Рівненській області.

"На автодорозі Київ-Чоп в селі Жадківка Корецького району сталася дорожньо-транспортна пригода за участю заступника міністра молоді та спорту України. ... За попередніми даними, 42-річний водій автомобіля Toyota Camry, рухаючись з боку міста Рівне в напрямку Києва, з невідомих поки причин скоїв наїзд на 61-річну жительку Старий Корець, яка перетинала дорогу по нерегульованому пішохідному переходу на неосвітленій ділянці дороги", - йдеться в повідомленні.

Жінка отримала тілесні ушкодження, з якими була госпіталізована в Корецьку центральну районну лікарню.

Як наголошується, повідомлення про ДТП в селі Жадківка правоохоронцям повідомили близько 18 годин 23 січня.

Зараз вони встановлюють обставини і причини цієї дорожньо-транспортної пригоди. Вирішується питання про порушення кримінального провадження.

За даними місцевих ЗМІ, в автомобілі "Тойота Кемрі", крім заступника міністра перебували його дружина і двоє дітей. У ДТП вони не постраждали.

Прізвище замміністра правоохоронці не називають.

Нагадаємо, 16 січня міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков знову висловився за повне перезавантаження українських судів, коментуючи рішення суду про можливість внесення застави в 137 тисяч гривень донецькому "мажору" Станіславу Толстошеєву, підозрюваному в скоєнні смертельного ДТП в Києві.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 676 | Додав: adminA | Теги: переход, пенсіонерка, заступник міністра молоді та спорту | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]