Пт, 2024-03-29, 11:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:52
Здобув перемогу на турнірі WKG у Китаї український фрі-файтер важковаговик Ігор Слюсарчук
Інші останні Спортивні новини

Вихованець тернопільського "Характерника" 27-річний фрі-файтер Ігор Слюсарчук здобув перемогу на турнірі WKG.

Турнір проходив у Китаї, в місті Харбін, передає 20minut.ua.

Спортсмен виступав у надважкій ваговій категорії +93 кг.

"Кілька місяців тому мій наставник Валерій Чоботарь та компанія Peresvit Promotion разом з Михайлом Росохатим запропонували поїхати в Китай на турнір WKG у місто Харбін, - розповідає Ігор Слюсарчук. - Я вже був у Китаї на турнірах і знаючи рівень тамтешньої організації поєдинків – погодився і ми почали підготовку".

Суперника Ігора назвали заздалегідь, ним виявився боєць з Дагестану Тімур Айдеміров.

"Щодо мого суперника, то антропометричні дані в нього більші – він вищий, а також важчий від мене на 12 кілограм, - розповідає Слюсарчук. - Як згадував раніше, суперник дагестанець, а отже в нього сильна школа боротьби і, як пізніше виявилось і "ударки". Я вже був морально налаштований до серйозного бою тому що з Дагестану простих суперників не буває. Дуже вольові і фізично сильні хлопці там".

Підготовка тернопільського спортсмена відбувалась в кілька етапів. Тренування проходили в Львові, Тернополі та польському місті Жешув.

"Дякую всім хто мені допомагав, - зазначив спортсмен після бою. - І принагідно хочу привітати всіх з великим святом Різдва Христового і побажати миру, здоров'я, злагоди і достатку кожній родині".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 747 | Додав: adminA | Теги: китай, український фрі-файтер важковаговик, турнір WKG, перемога | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]