Пт, 2024-05-03, 07:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:30
Зеленський привітав українських спецпризначенців і подякував за звитягу. "Воїни з незламною волею"
Інші останні Офіційні новини

Президент Володимир Зеленський привітав бійців Сил спеціальних операцій із професійним святом. Глава держави подякував захисникам за відвагу у війні проти російських окупантів.

За словами Зеленського, українські спецназівці виконують широкий спектр бойових завдань у найнебезпечніших та найскладніших умовах. Привітання президент опублікував у себе в мережі.

Зеленський зазначив, що бійці ССО вміло протистоять російському агресору, не маючи перешкод, які б не змогли подолати.

"Воїни з незламною волею, витримкою, кмітливістю, мужністю та наполегливістю. Українські спецпризначенці. Ви виконуєте широкий спектр бойових завдань у найнебезпечніших і найскладніших умовах. Уміло протистоїте російському агресору, не маючи перешкод, які не змогли б подолати", – заявив президент.

Глава держави подякував спец-назівцям за відвагу, героїчне виконання службового обов'язку та самопожертву.

Нагадаємо, снайпери ССО показали, як ліквідують окупантів у Донецькій області. Захисники влучно та якісно відпрацювали по позиціям противника.

Раніше бійці Сил спеціальних операцій показали зачистку Старомайорського. В результаті злагоджених дій російські окупанти були змушені здатися в полон.

Як повідомляли ЗМІ, Сили спеціальних операцій представили кадри, які демонструють бойові дії українських захисників у районі одного з островів на річці Дніпро. У процесі бойових дій було нейтралізовано п'ятьох російських окупантів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 574 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]