Пт, 2024-04-19, 20:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:33
Зеленський розповів, що потрібно ЗСУ для перемоги - військові не хочуть касок та бронежилетів
Інші останні Новини України

Глава держави закликав партнерів України допомагати не лише захисною амуніцією для військових, а й важкою технікою

Зеленський розповів про потреби ЗСУ

Президент України Володимир Зеленський заявив, що українським військовим для перемоги над окупантами рф важливіше важке озброєння, а не бронежилети та спеціальні каски. Тому Україна закликає інші країни постачати саме техніку. Про це Зеленський заявив у інтерв'ю Fox News.

"Просто дайте нам ракети, дайте нам літаки. Ви не можете дати нам F-18 або F-19 (американські винищувачі) або що у вас є, то дайте нам старі радянські літаки. Ось і все. Дайте мені їх у руки. Дайте мені щось, чим я можу захистити свою країну", – сказав президент.

Росія бомбить зерносховища, на захист України вийшли партизани.

Адміністрація Байдена працюватиме над передачею техніки Україні із союзниками по НАТО – радянські танки (що залишилися в арсеналі деяких країн) віддадуть для зміцнення оборони на Донеччині.

Рішення США стати посередником у постачанні танків ухвалили у відповідь на запит президента України Володимира Зеленського. Чиновник пояснив, що танки дадуть радянські, "які українські війська можуть використовувати". Це перший випадок за період війни, коли Сполучені Штати допоможуть перекинути танки.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 408 | Додав: adminA | Теги: Зеленський, що потрібно ЗСУ для перемоги | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]