Пт, 2024-04-26, 05:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:49
Житлові будинки на Донбасі бойовики обстріляли авіаційними ракетами
Інші останні Кримінальні новини

Бойовики обстріляли авіаційними ракетами житлові будинки на Донбасі. Подробиці та фото

У суботу, 20 червня, на околицях Павлополя на Донеччині, неподалік житлових будинків та позицій українських військовослужбовців, було виявлено дві некеровані авіаційні ракети С-8, інформує прес-центр ООС.

Наголошується, що оскільки ракети є некерованими, очевидним є той факт, що окупанти цілили безпосередньо в напрямку населеного пункту.

Своїми діями загарбники вкотре продемонстрували своє цинічне ставлення до місцевого населення та свідомо наразили мирних громадян на небезпеку.

На щастя, ракети не спрацювали, вдарившись об землю, а бойові головки відламалися. Військові інженери швидко зреагували та знищили НАРи, повідомили у прес-центрі.

Загарбники в черговий раз відкрито продемонстрували ігнорування Мінських домовленостей та вкотре підтвердили своє цинічне та байдуже ставлення до життя і здоров’я мирних мешканців Донбасу, — наголосили у прес-центрі ООС.

Нагадаємо, як повідомляла група ІС, російсько-окупаційні війська скинули з БПЛА гранату ВОГ-17 над позиціями Об’єднаних сил поблизу населеного пункту Павлопіль. Внаслідок вибуху український військовослужбовець отримав поранення.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 570 | Додав: adminA | Теги: обстріл авіаційними ракетами, Донбас, житлові будинки, бойовики | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]