Ср, 2024-04-24, 11:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:30
Житлові квартали Авдіївки потрапили під обстріли бойовиків
Інші останні Надзвичайні новини

Жебрівський також повідомив, що окупанти обстріляли Донецьку фільтрувальну станцію та влучили в диспетчерську, де на той час перебувала працівниця ДФС.

У ніч на середу, 13 грудня, окупанти обстріляли околиці насаленого пункту Авдіївка Донецької області, унаслідок якого було пошкоджено приватний будинок. Про це повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський на своїй сторінці в Facebook.

"В результаті обстрілу пошкоджено приватний будинок на вулиці Нахімова,6 - вибиті вікна та пробитий дах. На щастя, людей у будинку під час обстрілу не було, тож ніхто не постраждав", - написав він.

Жебрівський також повідомив, що окупанти обстріляли Донецьку фільтрувальну станцію та влучили в диспетчерську, де на той час перебувала працівниця ДФС.

"Жінка не поранена, але дуже налякана", - йдеться в повідомленні.

Крім того, за його словами, поблизу станції на дорозі впав і не розірвався снаряд, тому наразі готується виїзд саперів для його знешкодження.

Нагадаємо, 2 грудня глава Авдіївської військово-цивільної адміністрації Павло Малихін повідомив, що бойовики під час обстрілів населеного пункту Авдіївка Донецької області влучили в житловий будинок.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 699 | Додав: adminA | Теги: обстріли бойовиків, житлові квартали Авдіївки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]