Пт, 2024-03-29, 17:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:57
Злочинну банду з Північної Осетії, яка тероризувала українські ринки, викрили в Україні
Інші останні Кримінальні новини
В Україні припинено діяльність злочинного угруповання у складі вихідців з Північної Осетії, які близько чотирьох років діяли на ринках на території Харківської та Запорізької областей, повідомляє ГУБОЗ МВС України.

За даними відомства, на рахунку зловмисників - бандитизм, два вбивства, два збройних напади і незаконне поводження зі зброєю. Зокрема, угруповання складалося з чотирьох вихідців з Північної Осетії, з них тільки один мав громадянство України, решта - нелегали, які прибули в пошуках роботи. Керував бандою двічі судимий у Росії 26-річний чоловік, передає "Інтерфакс-Україна".

"Кавказці чітко дотримувалися спеціально розроблених правил конспірації, що їм дозволило "працювати" такий довгий термін. Розмахуючи на вулицях пістолетами, горяни "заробили" кругленьку суму - майже 500 тисяч грн", - йдеться у заяві.

Крім того, зловмисники здійснювали збройні напади вдень, на ринках, площах, паркувальних майданчиках біля супермаркетів, їх не бентежило навіть масове скупчення людей.

Кримінальну справу стосовно зловмисників скеровано до суду.

У квітні під час спецоперації в Криму був затриманий один з ватажків відомої запорізької "Банди лисих" – колишній міліціонер Олександр Середин. Він є одним з головних підозрюваних в організації вбивства запорізького кримінального авторитета Миколи Бенька, більш відомого як Коля Рєбьонок.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 1046 | Додав: adminA | Теги: банду з Північної Осетії, викрили | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]