Чт, 2024-03-28, 22:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:37
ЗМІ: уряд готує скасування понад 50% пільг з ПДВ та податку на прибуток
Інші останні Економічні новини
У рамках перегляду системи податкових пільг в Україні Кабінет міністрів ініціюватиме скасування близько половини існуючих сьогодні пільг з ПДВ та податку на прибуток. Про це виданню "Дзеркало тижня. Україна" повідомило інформоване джерело в Кабміні.

"Зараз відповідні можливості вивчаються на рівні департаментів міністерств. Далі з ними працюватиме спеціальна комісія, яка створюється з представників Мінфіну, Міністерства доходів і зборів та Мінекономрозвитку. За попередніми оцінками, може йтися про скасування більше половини існуючих сьогодні пільг", - зазначив співрозмовник "Дзеркала тижня" в уряді.

Згідно з проектом пропозицій, підготовлених до Державної програми щодо активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки, відповідне зростання надходжень до держбюджету заплановано на рівні 15-20 млрд грн. Ревізія може стосуватися, перш за все, податку на прибуток і ПДВ.

Згідно з проектом Державної програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки, у 2013 році в Україні планується утримувати дефіцит державного бюджету на рівні не більше 1% і граничний обсяг державного боргу - не більше 25% ВВП.

"Утримання дефіциту державного бюджету на економічно безпечному рівні (0,8-1% ВВП) ... Утримання граничного обсягу державного боргу на економічно безпечному рівні (не більше 25% ВВП)", - говориться в документі.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1027 | Додав: adminA | Теги: податку, скасування, ПДВ, 50% пільг, ЗМІ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]